Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

like sense perfumes

        Η like sense perfumes είναι μία αμιγώς και εξιδικευμένη επιχείρηση στο χώρο των αρωμάτων. Διαθέτει την μεγαλύτερη συλλογή σε αρώματα TYΠΟΥ στην Ελλάδα αλλά και δικές μας συλλογές όπως η finesse et parfum, που καλύπτει όλες τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας αλλά και του άνδρα που ανταποκρίνονται σε κάθε ιδιαίτερο γούστο.

         Στην ευρεία γκάμα που διαθέτουμε θα βρείτε σίγουρα αυτό που επιθυμείτε σε πολύ ανταγωνιστική τιμή σε συνδυασμό πάντα με την υψηλή ποιότητα και αισθητική. Προτεραιότητά μας είναι ικανοποίηση σας. Το πλεονέκτημα του επαγγελματισμού μας και η πολυετή εμπειρία μας στην αγορά. Επιπλέον το εκπαιδευμένο προσωπικό και οι συνεργάτες μας φροντίζουν για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις για την προσωπική σας φροντίδα.

          Φυσικά υπάρχει η προσωπική προσέγγιση και η υψηλή φροντίδα. Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία για να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας. 

 

 Οι πρώτες ύλες των αρωμάτων εισάγονται απ’ευθείας από την like sense ή και από εγχώριους εισαγωγείς.

 Ολα τα προϊόντα της like sense έχουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις-εγκρίσεις και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες-νομοθεσίες της Ευρωπαϊκής ένωσης 

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που με την προτιμησή σας έχουμε πετύχει :

  •  ΝΑ Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη συλλογή αρωμάτων ΤΥΠΟΥ στην Ελλάδα με πάνω από 1000 κωδικούς και εμπλουτίζοντάς την συνεχώς.
  • ΝΑ έχουμε στη συλλογή μας finesse et parfum αρώματα δικής μας δημιουργίας.
  • ΝΑ Εχουμε δημιουργήσει πάνω από 30 προϊόντα,αποκλειστικής μας ™ παραγωγής και διάθεσης,περιποίησης σώματος,προσώπου και μαλλιών χωρίς parabens,χαλκό,παραφινέλαια και πάντα με την απαραίτητη έγκριση σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό οργανισμό καλλυντικών.
  • ΝΑ Επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας μηνιαίως πάνω από 10000 χρήστες.
  • Τέλος για άλλη μια φορά ακόμα να σας ευχαριστήσουμε για τις κριτικές και τις συστάσεις που κάνετε στους φίλους/ες σας στην facebook σελίδα μας στην ιστοσελίδα μας και στις κοινωνικές σας επαφές.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την σελίδα μας

Με εκτίμηση  like sense