Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

li)ke sense perfumes 

         Η li)ke sense perfumes είναι μία αμιγώς και εξιδικευμένη επιχείρηση στο χώρο των αρωμάτων.Διαθέτει την μεγαλύτερη συλλογή αρωμάτων TYΠΟΥ στην Ελλάδα που καλύπτει  όλες τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας αλλά και του άνδρα που ανταποκρίνονται σε κάθε ιδιαίτερο γούστο.

         Στην ευρεία γκάμα που διαθέτουμε θα βρείτε σίγουρα αυτό που επιθυμείτε σε πολύ ανταγωνιστική τιμή σε συνδυασμό πάντα με την υψηλή ποιότητα και αισθητική. Προτεραιότητά μας είναι ικανοποίηση σας. Το πλεονέκτημα του επαγγελματισμού μας και η πολυετή εμπειρία μας στην αγορά.Επιπλέον,το εκπαιδευμένο προσωπικό και οι συνεργάτες μας φροντίζουν για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις για την προσωπική σας φροντίδα.

          Φυσικά υπάρχει η προσωπική προσέγγιση και η υψηλή φροντίδα. Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία για να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας. 

Τα Αρώματα μας εισάγονται από την Γαλλία με απευθείας εισαγωγές από εμάς ή μέσω των εγχώριων αντιπροσώπων.

 

Ολα τα προϊόντα μας έχουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις – εγκρίσεις σύμφωνα με τις οδηγίες και νομοθεσίες της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε τη σελίδα μας

 Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που με την προτιμησή σας έχουμε πετύχει :

  •  ΝΑ Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη συλλογή αρωμάτων ΤΥΠΟΥ στην Ελλάδα με πάνω από 1000 κωδικούς και εμπλουτίζοντάς την συνεχώς.
  • ΝΑ έχουμε στη συλλογή μας finesse et parfum αρώματα δικής μας δημιουργίας.
  • ΝΑ Εχουμε δημιουργήσει πάνω από 30 προϊόντα,αποκλειστικής μας ™ παραγωγής και διάθεσης,περιποίησης σώματος,προσώπου και μαλλιών χωρίς parabens,χαλκό,παραφινέλαια και πάντα με την απαραίτητη έγκριση σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό οργανισμό καλλυντικών.
  • ΝΑ Επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας μηνιαίως πάνω από 10000 χρήστες.
  • Τέλος για άλλη μια φορά ακόμα να σας ευχαριστήσουμε για τις κριτικές και τις συστάσεις που κάνετε στους φίλους/ες σας στην facebook σελίδα μας στην ιστοσελίδα μας και στις κοινωνικές σας επαφές.

                                                                                               Με εκτίμηση
                                                                                                 li)ke sense